BETHLEHEM EINDHOVEN

BETHLEHEM EINDHOVEN De lekkerste grill gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 228 beoordelingen
10 okt 2020 om 22:12 Goede kwaliteit
5 okt 2020 om 20:26 Vorige keer was het eten heerlijk nu was het een flinke tegenvaller weet niet of er volgende keer komt . Vlees was droog broodje was taai saus ... niet echt en de kip saté schotel was gewoon ....... niks .
4 okt 2020 om 20:01 Goed lekker voldoende
30 sep 2020 om 21:17 Heel lekker gegeten.
27 sep 2020 om 19:45 Goede kwaliteit lekker eten
20 sep 2020 om 22:12 Super snel geleverd Heerlijk gegeten goed van smaak , maaltijd was alleen klein ,er was ook maar 1 broodje aanwezig ,wat ook nog aangebrand was . Volgende keer ga ik gewoon weer daar eten . Krijgen we een normale portie.En kun je meteen reageren als het
23 aug 2020 om 20:41 Het eten was ruim een half uur te laat. Wat we kregen was echt koud , Frites was vergeten , vlees was kurkdroog ,,broodje was keihard en koud. Heb het gelijk gemeld De slechte ervaring ooit, weggegooid geld,in kliko gegooid Bagger
16 aug 2020 om 20:57 Bestel vaak hier shoarma is echt goede kwaliteit .goed eten
30 jul 2020 om 20:00 Eten bezorgen was vrijsnel aan de deur.
24 jul 2020 om 23:47 de bestelling ging prima plus het zou 59 min duren maar tot onze verrassing werd het 40 min helemaal top en het was lekker heel belangrijk voor herhaling vatbaar
5 jul 2020 om 20:17 On line stond dat er na 38 minuten bezorgd zoy worde, chter dat was een fabel, na 2 uur en 5 keer bellen werd het uiteindelijk bezorgd Wat ik al vreesde, en ook via de telefoon had aangegeven, was werkelijkheid, alles was koud. Niet echt smakelijj dus